sábado, 22 de noviembre de 2008

Gala de Campions 2008

La retransmissió de la Gala de Campions serà el dissabte dia 6 de Desembre a les 16,30 hores pel Canal 33. No us ho perdeu.


La Gala es va celebrar el passat dissabte al pavelló municipal de Cambrils i van participar els tres primers classificats en els campionats de Catalunya en las diferents categories i entre ells les tres parelles de dansa del C.E. Vendrell que actualment son els campions de Catalunya, la Sandra Sanchez i el Sergi Bonsoms en la categoria Infantil, la Victoria Villarino i l’Aitor Garcia en Juvenil i la MªCarme Juncosa i l’Albert Rovira en sènior.
Va ser tot un èxit tant de participació com d’organització, el pavelló estava completament ple ja que feia una setmana que s’havien exhaurit totes les entrades. L’espectacle va ser gravat per TV3 i en els propers dies en faran la retransmissió.







Per quart any consecutiu la Federació Catalana de Patinatge ha impulsat novament la celebració de la Gala de Campions.


Aquest acte pretén, d'alguna manera, posar fi a la temporada de competicions i poder celebrar tots junts els èxits esportius assolits.

L'acte consistirà, primer en una exhibició de patinatge (part de la qual serà gravada per TV3 i retransmesa) i tot seguit el reconeixement oficial a tots els patinadors i als seus clubs.

Per part de la nostre secció han estat convidats les parelles de dansa formades per Mª Carme Juncosa i Albert Rovira com a campions de Catalunya Sènior, Victoria Villarino i Aitor Garcia com a campions de Catalunya Juvenils i Sandra Sánchez i Sergi Bonsoms com a campions de Catalunya Infantils.

L'acte tindrà lloc el dissabte 29 de Novembre per la tarda al Palau Municipal d'Esports de Cambrils.

L'entrada serà gratuïta però fa falta reservar-les. Per tant, tots els que estiguin interessats a assitir a la gala, han de comunicar-lo abans del próxim diumenge a qualsevol responsable de la secció.



No hay comentarios: