domingo, 28 de junio de 2009

Gala Internacional de Patinatge.

Placa del Club entregada a Laura Sánchez en el seu homenatge.




GRAN GALA EN HOMENATGE A LAURA SÀNCHEZ.

Hi participa la parella de dansa sènior :
Mª Carme Juncosa i Albert Rovira

El proper diumenge 21 de juny, Laura Sànchez, una de les millors patinadores catalanes de tots els temps es retira. El seu club de tota la vida, el Reus Deportiu, serà l'escenari del merescut homenatge. No us perdeu aquesta Gran Gala.
Segons Ramon Basiana president de la Federació Catalana de Patinatge "La Laura ha fet i ha estat tot en el nostre esport. Ha guanyat la majoria títols d’aquí i d’arreu del món i, sobretot, ha estat un exemple com a esportista. La seva capacitat de superació i de perseverança ha estat un referent per a moltes patinadores del nostre país.
Tot això també ha estat possible pel suport que ha rebut del seu club de sempre, el Reus Deportiu, dels tècnics, però també d’una persona que li ha fet costat entre bastidors al llarg de la seva trajectòria esportiva. Em refereixo a la Merçè Capdevila, la seva guia i màxima valedora."

Per a Camí Mendoza, presidenta del Comitè Català de Patinatge Artístic " La Laura ens ha fet patir i ens ha fet gaudir. No és fàcil mantenir-se en primera línia durant tants anys. La Laura ho ha aconseguit. Per això felicito a la Laura i li desitjo que en la seva vida no esportiva aconsegueixi també estar sempre a dalt de tot."


No hay comentarios: