jueves, 31 de diciembre de 2009

Gala de Campions 2009

El proper diumenge dia 3 de gener a les 15,15 el Canal 33 emetrà en diferit la Gala de Campions

El passat dissabte a Vilanova i la Geltrú va tenir lloc la Gala de Campions en la que hi participaven les dues parelles de dansa actuals campions de Catalunya, Sandra Sánchez - Sergi Bonsoms en la categoria cadet i Mª Carme Juncosa - Albert Rovira de la categoria sènior.

Aquests últims van rebre també una distinció per la seva bona participació en l'últim mundial de Friburg.

Aquesta gala serà retransmesa per TV3 en els propers dies.


Cronica Federació Catalana de Patinatge



Per cinquè any consecutiu la Federació Catalana de Patinatge ha impulsat novament la celebració de la Gala de Campions.
Aquest acte pretén, d’alguna manera, posar fi a la temporada de competicions i poder celebrar tots junts els èxits esportius assolits.
L’acte consistirà, primer en una exhibició de patinatge (part de la qual serà gravada per TV3 i retransmesa) i tot seguit el reconeixement oficial a tots els patinadors.
La GALA DE CAMPIONS tindrà lloc el dissabte 19 de desembre, al Palau d’’Esports del Garraf , a Vilanova i la Geltrú.

Per part del nostre club han estat convidats com a campions de Catalunya, les parelles de dansa SANDRA SANCHEZ - SERGI BONSOMS de la categoria Cadet i Mª CARME JUNCOSA - ALBERT ROVIRA en la categoria Sènior.

La entrada a la Gala de Campions és gratuïta, però s’haurà d'entrar amb la invitació per tal de controlar l’aforament de la instal·lació.

Les invitacions es poden demanar a qualsevol membre de la junta avans del dia 15. Si no ni ha prou per a tothom, es lliuraran per rigorós ordre de sol·licitud.


Horari :

No hay comentarios: