miércoles, 26 de septiembre de 2007

Campionat Espanya Senior

Mª CARME JUNCOSA I ALBERT ROVIRA SUBCAMPIONS D'ESPANYA.

Els passats dies 14,15 i 16 de juny es va celebrar a Palma de Mallorca el campionat d'Espanya Sènior de patinatge artístic i dansa on de nou la parella vendrellenca formada per Mª Carme Juncosa i Albert Rovira es van proclamar subcampions estatals de la seva modalitat. Els nervis van ser presents durant tota la competició ja que les tres parelles del pòdium van mantenir un nivell tant elevat com igualat i qualsevol error podia modificar la classificació. Per fortuna els patinadors vendrellencs van saber aguantar bé la pressió i mantenir la plata tot i que van haber de conformar-se amb que l'or marxés com l'any anterior cap a la parella andalusa.

Per continuar amb els èxits dels patinadors de la comarca remarcar que Emma de Bargas del C.P. Calafell va assolir una meritòria 4a plaça en figures obligatòries i 12a en la modalitat de lliure.
El mateix diumenge dia 17 de juny la parella vendrellenca va haver de desplaçar-se directament de l'aeroport cap a la localitat de Reus per prendre part en la Gala Internacional de Patinatge que es celebrava al pavelló del Reus Deportiu i la qual gaudia de la presència de nombrosos esportistes internacionals com: Luca d'Alisera, actual campió del món, Laura Sánchez tercera a l'europeu sènior, Manel Pérez o altres patinadors internacionals com els nostres esportistes.
Per altra banda una de les parelles de la base del C.E.Vendrell formada per Victoria Villarino i Aitor García es van desplaçar fins a Matadepera (Barcelona) per a participar en una exhibició del trentè aniversari del club on havien estat convidats.

No hay comentarios: