lunes, 24 de septiembre de 2007

Resultat Campionat de la Tardor 2006


Blanca Jiménez i Marta Astudillo classificadas per a la Copa Catalana de Lliure
Les dues patinadores representants del C.E. Vendrell en la categoria Cadet, es van classificar per a la Copa Catalana de Lliure a l'aconseguir la segona i tercera posició.
Tant la Blanca Jiménez com la Marta Astudillo, van realitzar un gran campionat que les fa meritòries d'aquesta classificació.
Blanca, que després del disc curt ocupava ja la tercera plaça, va remuntar a la segona després d'un molt bon disc llarg, sent molt a prop d'obtenir la medalla d'or.
La Marta, que en acabar el seu disc curt estava en la quarta posició, va aconseguir també pujar al podi després d'un excel·lent disc llarg. A destacar que la Marta es cadet de primer any, la qual cosa fa més meritòria la seva classificació.
A lamentar la lesió de la nostre patinadora Marta Mussach, que en la seva categoria de Juvenil hagués tingut també moltes possibilitats de classificar-se. Li desitgem que es recuperi el més aviat possible.
La Copa Catalana es disputará en la pista del Reus Deportiu els pròxims dies 25 i 26 de Novembre i en ella assistiran tres representants de cada categoria i territorial de Catalunya.

No hay comentarios: