martes, 25 de septiembre de 2007

Inici Temporada 2007


La nostre secció ha començat ja les activitats de la nova temporada 2007. El passat dia 2 la parella de dansa formada per Mª Carme Juncosa i Albert Rovira junt amb la seva entrenadora es van desplaçar a Fuengirola (Màlaga) per a poder entrenar fins el dia 4 amb la seleccionadora italiana de dansa Lorenza Residori. En aquests entrenaments organitzats per la selecció espanyola es van reunir les nou millors parelles nacionals en les diferents categories i es van començar a preparar els nous programes amb els quals es competirà durant la nova temporada 2007 que esperem que reculli els mateixos èxits que a l'anterior.
Anunciar que el pròxim cap de setmana 11,12 i 13 de Gener la parella de dansa sènior del Vendrell torna a reunir-se de nou amb la selecció espanyola per tal de realitzar uns entrenaments especials amb la presència de l'entrenador dels campions del món en la modalitat de dansa Paolo Colombo. Durant aquets entrenaments que es realitzaran al CAR de Sant Cugat a més a més els nostres patinadors aprofitaran per realitzar les probes antropomètriques amb el preparador fisic de la selecció que els hi permetran elaborar la nova planificació del 2007 pel que fa a l'aspecte fisic.
Cal remarcar, a més a més, que el dia 8 de Gener inicia la nova temporada la secció al complert ja que es posen de nou en marxa els entrenaments quotidians dels nostres esportistes. Així doncs ànims a tots els patinadors vendrellencs i molta sort per la nova temporada.

No hay comentarios: